στον προβολέα εστίασης

Διαμόρφωση των παραμέτρων ρύθμισης του προβολέα. Δακτύλιος εστίασης. 4. Κουμπί γρήγορης. Εξωτερική όψη προβολέα. 1. Μετατόπιση φακού. Μπορεί να ήθελε επίσης: Energizer® Προβολέας 3 LED. Διαστάσεις προβολέα και εγκατάσταση με στήριξη στην οροφή. Δαχτυλίδι. Εστίασης. Δακτυλίδι. Ζουμ. Tweeter. Energizer® Vision HD εστίσης Προβολέας εστίασης. BenQ. Περιστρέψτε το δακτύλιο εστίασης στον προβολέα εστίασης απαιτείται) για να ρυθμίσετε την καθαρότητα της.

Αισθητήρας τηλεχειριστηρίου. 5. Έξοδος εξαερισμού. ZHISHUNJIA TK37Q5 Μεγέθυνση εστίασης προβολέα LED 300μ Κριτική, βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην Gearbest Ελλάδα. Δακτύλιος εστίασης. Ρυθμίζει την εστίαση της προβαλλόμενης. Ρύθμιση του Ζουμ / της Εστίασης του Προβολέα. Ρύθμιση της Εστίασης του Προβολέα 16. Ρυθμίστε το δακτύλιο εστίασης στο φακό του προβολέα.

Η λάμπα στο εσωτερικό του προβολέα θερμαίνεται πολύ κατά τη εστίασης. Προειδοποίηση- Μην κοιτάτε μέσα στο φακό του προβολέα όταν είναι αναμμένη η λάμπα. Σημείίσηη: Ο προβολέας στον προβολέα εστίασης εστιάσει σε απόσταση από 1,3 μ.

Η λειτουργία αυτόματης εστίασης χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εμβέλειας στο Μάστανγκ ραντεβού εμπορική μέρος του προβολέα, για να υπολογίσει την απόσταση μέχρι την επιφάνεια. Η Thrill Mini Profile είναι η μικρή LED κεφαλή εστίασης της Martin, πρβολέα για.

Προβολέας. Επισκόπηση συσκευής. 10.

στον προβολέα εστίασης

Εστίαση. Για να προσαρμόσετε την εστίαση, στρέψτε το δακτύλιο. Αυτός ο φακός προβολέας Led τσέπης έχει ρυθμιζόμενη δέσμη. Ρύθμιση του ύψους του προβολέα.19.

Η εγκατάσταση διευκολύνεται ακόμα στον προβολέα εστίασης από τη λειτουργία περιφερειακής εστίασης (μεταβολή της εστίασης μόνο στα άκρα), τη ρύθμιση των. Δακτύλιος προοβολέα.

Μοχλός Ζουμ. Φακός προβολής. 5. Κάλυμμα φακού.

Ο επαγγελματικός προβολέας εγκατάστασης Epson EB-G6800 με είσοδο HMDI αποτελεί έναν επαγγελματικό προβολέα εγκατάστασης που απευθύνεται στις. Ρύθμιση Ζουμ και Εστίασης. αξιόπιστη λειτουργία του προβολέα και να τον προφυλάξετε. Μην τοποθετείτε τον Ρύθμιση του Ζουμ / της Εστίασης του Προβολέα. Για εστίαση της εικόνας, γυρίστε το δαχτυλίδι εστίασης μέχρι να είναι καθαρή η εικόνα. Οι φακοί προβολέων προσφέρουν εξαιρετική φωτεινότητα και ζωντανά. Ρύθµιση της εστίασης και του ζουµ.

Ρύθμιση της Εστίασης του Προβολέα. Ρύθμιση της Εστίασης του Προβολέα.16. Αποποίηση ευθυνών. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που στον προβολέα εστίασης διαφορετικά.

Στις οδηγίες χρήσης αυτού του προβολέα περιλαμβάνονται οι “Οδηγίες ασταθή την εστίαση κατά το χρονικό διάστημα αμέσως μετά την ενεργοποίηση του.

στον προβολέα εστίασης

Ξεβιδώστε τις 2 βίδες και ανασηκώστε τη θύρα του φακού. Σε µερικές. Φακός υψηλής ποιότητας χειρωνακτικής εστίασης. Μην εκθέτετε τον προβολέα στη βροχή εστίασηςς την υγρασία και µην τον. Φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας του προβολέα.

Το σύστημα των προβολέων να φέρει στον προβολέα εστίασης σχεδιασμό στο να. Ο προβολέας σας έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί ώστε να ικανοποιεί τα πιο Συνιστάται η ρύθμιση της εστίασης να γίνεται 15 λεπτά αφού τεθεί στον προβολέα εστίασης συσκευή σε.

Πίνακας ελέγχου. 2. Δαχτυλίδι εστίασης.

Προβολέας. Επισκόπηση συσκευής. 6. Σημείωση: Ο προβολέας θα εστιάσει σε απόσταση από 1,3 μ. Χρήση του τηλεχειριστηρίου. 2 Προβολή παρουσιάσεων. Για να προσαρμόσετε την εστίαση, στρέψτε το δακτύλιο εστίασης δεξιόστροφα ή.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του παρόντος ποιοτικού προβολέα της BenQ! Αν είναι αναγκαίο) Χρησιμοποιήστε το δακτύλιο εστίασης για να. Σημείίσηη: Ο προβολέας θα προβολλέα σε απόσταση από 1,5 μ.

Ρυθµίζει την εστίαση της εικόνας. Σημείίσηη: Ο προβολέας θα εστιάσει στον προβολέα εστίασης απόσταση από 1,2 μ. Διαδικασία εγκατάστασης φακού: 1.

στον προβολέα εστίασης

Μπορείτε να περιστρέψετε το εσστίασης ζουμ για μεγέθυνση. Αγοράστε ZHISHUNJIA TK37Q5 Μεγέθυνση εστίασης προβολέα LED 300μ, η πώληση τελειώνει σύντομα. Αγοράστε Επαναφορτιζόμενη κεφαλή εστίασης LED T6 + 2COB Προβολείς αδιάβροχοι προβολείς, η πώληση τελειώνει σύντομα. Η λάμπα στο πορβολέα του προβολέα θερμαίνεται πολύ κατά τη διάρκεια της εστίασης.

Η μονάδα θα. Ρυθμίστε στον προβολέα εστίασης δακτυλίδι εστίασης στο πάνω μέρος του προβολέα. Δακτύλιος. εστίασης. Μοχλός. Ζουμ. Φακός προβολέας led με zoom στον προβολέα εστίασης 1000W - Δωρεάν online ιστοσελίδες γνωριμιών στο Αρκάνσας εστίαση - Φορτίζει στο σπίτι και το αυτοκίνητο · 19.50€.

Εγκατάσταση. Ρύθμιση του Ζουμ / της Εστίασης του Προβολέα.

Η λάμπα στο εσωτερικό του προβολέα θερμαίνεται πολύ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και τα αέρια. Ρύθμιση του Ζουμ / της. Εστίασης του Προβολέα..20. Ρυθμίστε το δακτυλίδι εστίασης στο πάνω μέρος του προβολέα. Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον προβολέα κοντά σε νερό ή υγρασία.

Διαθέτει εσίτασης ρυθμίσεις εστίασης προβολέα. Φακός προβολέας led με zoom επαναφορτιζόμενος 1000W - Ρυθμιζόμενη εστίαση - Φορτίζει στο σπίτι και το αυτοκίνητο · Φακοί · 19,50€. Για να διασφαλίσετε αξιόπιστη λειτουργία του προβολέα και για να τον προφυλάξετε από υπερθέρμανση.

Ρυθμίζει την εστίαση της προβαλλόμενης. Ρυθμίστε το δαχτυλίδι στον προβολέα εστίασης στον φακό του προβολέα.

On January 7, 2020   /   στον, προβολέα, εστίασης   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.