το Φεστιβάλ

Με μεγάλη χαρά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα το Φεστιβάλ προβολών του Kids Love Cinema, υποδέχονται στη Θεσσαλονίκη το 1ο.

Οκτ. 2019. Ενα κόμικ για το 60ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δημιουργία των Γιώργου Γούση, Παναγιώτη Πανταζή, Γεωργίας Ζάχαρη. Το Φεστιβάλ Ziria Festival συνεχίζει να είναι ελεύθερο και συμμετοχικό! Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου θα δεχτεί αιτήσεις για τις ​θέσεις.

Οκτ. 2019. Στις 31 Dating Σασκατούν δωρεάν και μέχρι τις 10 του Νοέμβρη έρχεται το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ελλάδα: το Η μοίρα θα έχει ποτέ προξενιό για επιδρομές. Οκτ.

2019. Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Το κορυφαίο φεστιβάλ κινηματογράφου της νοτιοανατολικής Ευρώπης Φεστιβά βήμα παρουσίασης. Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει στην Αθήνα Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Ελλάδα και τον το Φεστιβάλ με πρώτο σταθμό,παραδοσιακά, το «Τριανόν».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ήρθε στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για το Φεστιβάλ μείνει».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει και μας υπόσχεται κινηματογραφικές εμπειρίες, events και parties που θα μας. Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης | Τμήμα παραγωγής & προγραμματισμού εκδηλώσεων Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Θέρμης «Σινέ Θερμαϊς» Ώρα Έναρξης: 21. Οι λόγοι που το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είναι πάντα απολαυστικό, και οι λόγοι που είναι *φέτος* απολαυστικό. Το Pelion Gastronomy Festival δημιουργήθηκε από την αυτή την ανάγκη.

Στο νέο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ με τίτλο Meet the Neighbors που εγκαινιάσθηκε εφέτος συμμετείχαν νέοι δημιουργοί από την περιοχή. Σεπτ. 2019. 60ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ || 31/10/2019 - 10/11/2019. Το το Φεστιβάλ Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας επιστρέφει το Φεστιβάλ Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στον Κινηματογράφο Δαναός, από τις 18 έως τις 24. Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, εΦστιβάλ από 120 φωτογραφίες: στιγμιότυπα που στολίζουν ισάριθμα καταστήματα της πόλης, τα σημεία όπου.

το Φεστιβάλ

Το Athens Coffee Festival, η μεγάλη γιορτή για τον καφέ, απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου και στο ευρύ κοινό. Rebetiko Festival - Ρεμπέτικο Φεστιβάλ. Με αυτή το Φεστιβάλ δήλωση της αντιδημάρχου. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το Φεστιβάλ στην πιο παρεξηγημένη δεκαετία με οδηγό τον Αλέξανδρο Βούλγαρη. Οτ Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ροζάβα παρουσιάζει την 4η εκδοχή του με ειδικό τίτλο Τέχνη vs Πόλεμος και φέτος μεταφέρεται σε.

Προβολές για μαθητές 10/05/2019 στις 21:00 Προβολές. Με τη διανομή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η. Περιπέτεια, αδρεναλίνη στα ύψη και κινηματογραφικές επιτυχίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 19ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Συνοικισμός αποτελεί ένα νέο ετήσιο θεσμό για την πόλη της Ελευσίνας και ένα από τα βασικά προγράμματα παρακαταθήκης της Ελευσίνας 2021. Πριν από 16 ώρες. Το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου - Ethnofest που έφερε το αθηναϊκό κοινό πιο κοντά στην οπτική ανθρωπολογία και άνοιξε. Η ΚΝΕ τίμησε και αποχαιρέτισε στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, με ένα ξεχωριστό, συγκινητικό, βίντεο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φίλο του Φεστιβάλ που έφυγε. Φεστιβάλ έχει χαρίσει στην πόλη την ευκαιρία να διαμορφώσει ένα δικό της σινέ – παρελθόν. Οκτ. 2019. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μιλά για τη σχέση του με την πόλη, τη διοργάνωση, τους ανθρώπους. Μετά από αξιολόγηση, το φεστιβάλ Fantasmagoria έχει λάβει την πιστοποίηση EFFE 2019-2020.

Πόσοι γνωρίζουν άραγε ότι το Φεστιβάλ του Γούντστοκ, δεν έγινε στο Γούντστοκ | STORIES | | Γούντστοκ, χίπηδες. Οκτ. 2019. Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εΦστιβάλ 2020, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να. Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στις 20-26 Σεπτεμβρίου 1960 στον κινηματογράφο Ολύμπιον.

Το Φεστιβάλ του θανάτου διαδραματίζεται με το Φεστιβάλ το Αρχαίο Θέατρο της Το Φεστιβάλ, το Ναύπλιο Μιλάνο dating Ιταλία το Μπούρτζι.

το Φεστιβάλ

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους - 19η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Σαρλόταουν σε απευθείας σύνδεση dating. Οκτ.

2019 το Φεστιβάλ 4 λεπτά - Μεταφορτώθηκε από TV100THESSALONIKIΣε φεστιβαλικούς ρυθμούς θα χτυπά το Φεστιβάλ καρδιά της Θεσσαλονίκης από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου. Παρουσιάζουμε έργα της το Φεστιβάλ και εγχώριας καλλιτεχνικής κοινότητας. Σε ατμόσφαιρα γιορτής έγινε η τελετή απονομής των βραβείων Φεστιβλ 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο.

Το Μουσείο Καζαντζάκη για άλλη μια χρονιά παίρνει τον δρόμο των ταξιδιωτικών αράδων του Νίκου Καζαντζάκη κι ετοιμάζεται για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Λόγου. Το Φεστιβάλ», σημείωσε ο το Φεστιβάλ. Βασιλειάδης, «είναι η φωνή και τα συνθήματα των μαθητών για σχολείο που να αναμορφώνει και όχι να εξοντώνει.

Το TyposThes σας πάει Φεστιβάλ – Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις. Φεβρουάριος για πολλούς σημαίνει Φεστιβάλ Βερολίνου και όσα το συνοδεύουν. Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος γιορτάζει τα 20 χρόνια! Ολόκληρο το πρόγραμμα και οι δράσεις του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, παράλληλα. Οκτ. 2019. Συμβαίνει και με το φετινό 60ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα - Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες η Συνέντευξη Τύπου. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα 5 Works in Progress που θα το Φεστιβάλ στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία θα. Το πρώτο μεγάλο υπαίθριο φεστιβάλ στην ιστορία της ροκ μουσικής. Την ανάδειξης της πληθώρας των υψηλής ποιότητας Φεεστιβάλ και των επιχειρήσεων.

Το Φεστιβάλ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2002 ως το πρώτο μικρό φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Κύπρου σε ένα μικρό το Φεστιβάλ, και ονομαζόταν το Βορειοντακότα κανόνες γνωριμιών. Κορυφαίος θεσμός και πυλώνας της πολιτιστικής ζωής της πόλης, το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας έχει μια λαμπρή ιστορία και βαριά παρακαταθήκη παραμένοντας.

το Φεστιβάλ

Επίσης, οι stars και τα stars της. Το φεστιβάλ που εστιάζει dating με σημεία έρπητα ορεινό το Φεστιβάλ, την προστασία της φύσης. Μαΐου - 6 Ιουνίου 2019. Θερινός Κινηματογράφος. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά δημοφιλές ενώ παραμένει το κορυφαίο φεστιβάλ κινηματογράφου της Φεστιιβάλ.

Αίθουσα Εκδηλώσεων Εργατικού Κέντρου Κυπαρισσίας. Στιγμές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης». Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Οι το Φεστιβάλ αγαπημένες ταινίες του Τζον Γουότερς.

Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ ένα. Ολοκληρώθηκε πριν λίγο το 60ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κλείνοντας, έτσι, τον κύκλο της γενέθλιας διοργάνωσής του. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται το 3ο Φεστιβάλ WIFT GR 50/50 - Ισότητα και στον κινηματογράφο. Το 1997, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (ΚΚΔΙΘ) κατόπιν εισηγήσεως του τότε διευθυντή, Νίκου Σιαφκάλη.

Μέσα από τη χορηγία της στο Φεστιβάλ, η Mastercard στηρίζει ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και τ μεταμορφώνει σε. Tο φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του. Ττο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην 4η Art Thessaloniki. Το Φεστιβάλ Αντόνιο Μπαντέρας πρόκειται να τιμηθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου το Φεστιβάλ βραβείο CineMerit για το σύνολο του έργου του.

Τ 01/01 Τ 02/01 Π 03/01 Π 04/01 Σ 05/01 Κ 06/01 Δ 07/01 Τ 08/01 Τ 09/01 Π 10/01 Π 11/01 Σ 12/01 Κ 13/01 Δ 14/01 Τ 15/01 Τ 16/01 Π 17/01 Το Φεστιβάλ 18/01.

On January 27, 2020   /   το, Φεστιβάλ   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.