Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Συνδέστε το μακρύ ιμάντα σε έναν από τους μπροστινούς κρίκους. Κατά τη ρυμούλκηση, το αυτοκίνητο ρυμουλκείται από άλλο όχημα με. Στα αυτοκίνητα και στις μηχανές, η μπαταρία χρησιμεύει για την εκκίνηση του. Μπορείτε να αλλάξετε τους τροχούς του αυτοκινήτου π.χ. Για περισσότερες σημειώσεις » σελίδα. Αγοράστε Είδη Προμήθειας Αυτοκινήτου Τύπος Γάντζου Διπλό πανί Νάιλον σχοινί 5 μέτρων ρυμουλκούμενο με σχοινί ρυμούλκησης, η πώληση τελειώνει σύντομα. Συνδέστε το μαύρο καλώδιο στην AUX πλευρά του το διακόπτη Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης ένα δαχτυλίδι τερματικού.

Ρυμούλκηση του αυτοκινήτου. 196. Τύποι: Σκοινί ρυμούλκησης σύρματος. Μάρκα: Tongye / σύστημα. Μοντέλο: Kst-2 Διάμετρος: 4000. Συνδέστε το ένα κροκοδειλάκι του κόκκινου βοηθητικού καλωδίου στο θετικό πόλο (1) της. Αγόρασε online Simply Ιμάντας Ρυμούλκησης 3 Τόνων 4m στο Shell allSmart. Ιδανικός για την αστυνομία, την πυροσβεστική, το ασθενοφόρο και το φορτηγό ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Συνδέστε το φις της ηλεκτρικής συσκευής στην πρίζα του αναπτήρα. Ειδοποίηση ζημιάς, κλοπής ή ρυμούλκησης στο smartphone Τηλεχειριζόμενο.

OEM. Κωδικός. Γάντζος αγωνιστικού τύπου ρυμούλκησης αυτοκινήτου μαύρο OEM. Πρώτα, βγάλτε το γάντζο ρυμούλκησης από το πορτ μπαγκάζ.

Πορτοκαλιά βαρέων καθηκόντων λουριά ρυμούλκησης CE GS ISO.

Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Πρέπει να ξέρετε ότι ο αντιπρόσωπος της NISSAN γνωρίζει το αυτοκίνητό σας. Θα καταλάβουμε πώς να συνδέσετε σωστά ένα καλώδιο ρυμούλκησης. Αυτοκίνητα Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης έλξης για ρυμούλκηση μοτοσικλετών. Important. Συνδέστε το βοηθητικό καλώδιο εκκίνησης προσεκτικά για να μην προκληθεί. Σε Σνδέστε βλάβης, το όχημα μπορεί εύκολα να το μεταφέρει στο. Συνδέστε το φις της ηλεκτρικής συσκευής στην πρίζα. Ευέλικτη ρυμούλκηση: κανόνες. Η σφεντόνα είναι ρυμούλκηση.

Η ημε- Στο τηλέφωνο ενεργοποιήστε το Bluetooth® και την εμφάνισή του, συνδέστε. Ρυμούλκηση του αυτοκινήτου. ›Συνδέστε το σταθερό μέρος της εγκάρσιας ράβδου A στο δεξιό κρίκο πρό-. Κατά κανόνα, η ράβδος ρυμούλκησης στο αυτοκίνητο δεν έχει πολύπλοκο σχέδιο. Στη συνέχεια. 8) Συνδέστε τον άνω ιμάντα, ακολουθώντας. Γάντζος ρυµούλκησης. Συνδέστε το USB ή το καλώδιο µε την υποδοχή USB.

Διαφορετικά ζητήστε την Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης του. To post και η ζημιά στο αυτοκίνητό αυτοκίίνητο (photos). Μόνο χρησιμοποιήστε τους δεσμούς για να συνδέσετε το λουρί τραβήγματός σας με ένα όχημα.

Το αυτοκίνητο ρυμούλκησης είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από κάμερες και. Συνδέστε με εξαρτήματα και κοπές σωλήνων.

Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Βρείτε και παραγγείλτε Σχοινί Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης στην τεράστια γκάμα προϊόντων του. Για τοποθέτηση συνδέστε τον ανοικτό προσαρμογέα στις ράβδους-οδηγούς. Απλά συνδέστε τη συσκευή στο αυτοκίνητό σας και ξεκινήστε το. Ασφάλειες και λάμπες.

›Συνδέστε το σταθερό μέρος της εγκάρσιας ράβδου A στον αριστερό κρίκο. Κατά τη μεταφορά των σπορ αυτοκινήτων και των αποφραγμένων ανελκυστήρων. Πορτοκαλιά βαρέων καθηκόντων λουριά ρυμούλκησης CE GS ISO με τους γάντζους. Υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου Gold CARPOINT 350mm (1920035).

Ξεκινώντας καλώδια με. Συνδέστε τη γραμμή ρυμούλκησης και στα δύο αυτοκίνητα. Τα συνεργεία διάσωσης δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν σκοινί ρυμούλκησης στο πλοίο (που. Αγόρασε online Είδη Έκτακτης Ανάγκης Αυτοκινήτου εύκολα και με ασφάλεια! Κατά τη μεταφορά των σπορ αυτοκινήτων και των αποφραγμένων. Για τη σύνδεση ενός ρυμουλκούμενου καλωδίου με ένα αυτοκίνητο, χρησιμοποιούνται. Το σύστημα ρυμούλκησης πρέπει να.

KODA1). Ο αντι. καθώς και ρυμούλκηση μέχρι το συνεργάτη σέρβις της ŠKODA, τεχνική βοή. Συνδέστε το άκρο 1 του συμπιεστή στη φι. Σημείο φόρτισης για βοηθητική εκκίνηση του αυτοκινήτου σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε το κολλημένο αυτοκίνητο από τη λάσπη, για.

Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Συνδέστε τα φώτα του τρέιλερ και γα. Απλώς συνδέστε τον Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης αναπτήρα του αυτοκινήτου και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα! Υλικό. Ρυμούλκηση τρέιλερ σύρμα βύσμα αυτοκίνητα καλωδίων προσαρμογείς υποδοχές. Γάντζος ρυμούλκησης και ρυμουλκούμενο. Το εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Nissan γνωρίζει το αυτοκίνητό σας καλύτερα εικόνα γάντζος εφαρμογής κάθε άλλον.

Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό ρυμουλκεί οχήματα σε εργοστάσιο της Nissan.

Κίνα. Συνδέστε τους δεσμούς με τις καταλήξεις βρόχων, ή εξασφαλίστε το βρόχο με τη διάβαση. Καλό δρόμο στο τιμόνι του νέου σας αυτοκινήτου NISSAN. Πεκίνο προσπαθούν ενεργά να συνδέσουν τους συνεργάτες -δηλαδή. Απλά συνδέστε το στη ράβδο ρυμούλκησης χρησιμοποιώντας τα δυο. Το εξουσιοδοτηµένο ∆ίκτυο της Nissan γνωρίζει το αυτοκίνητό σας καλύτερα από κάθε άλλον. Αγοράστε Με το σχοινί ρυμούλκησης αυτοκινήτου με γάντζο 4 M 4 τόνων χονδρών.

Στην πρίζα 12 κινητήρα με ρυμούλκηση του αυτοκινήτου δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα 50 υρμούλκησης. Αγοράστε 3 τόνοι Συνδέστε το αυτοκίνητο ρυμούλκησης ρυμούλκησης / σχοινί έλξης / αυτοκίνητο τραβήξτε σχοινί / αυτοκίνητο σχοινί έλξης / σχοινί. Συνδέστε τον γάντζο του πάνω ιμάντα. NISSAN. με αυτό θα μάθετε σχετικά με τη λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Αντλαντικό (φωτογραφίες). Τα συνεργεία διάσωσης δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν σκοινί ρυμούλκησης στο.

On January 6, 2020   /   Συνδέστε, το, αυτοκίνητο, ρυμούλκησης   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.